Roligt att överträffa sig själv

När jag kom in i mitt rum och såg att det andra tangentbordet var ikopplat till datorn, på något vis ville eller orkade jag inte be om hjälp. Då bestämde jag mig för att testa själv och byta sladdarna. Hela proceduren krävde att jag skulle stå hela tiden och hade förberett i mitt huvud. Först var det och dra ur sladden till det andra tangentbordet, det var inga problem. En anman fråga återstod hur jag skulle få sladden till mitt eget, att stå och få sladden styrd dit jag ville, det var kanske inte det lättaste kombinationen. Plötsligt hade jag kabeln ikopplad.

Ja det känns roligt att överträffa sig själv. Varje dag lär man sig något nytt. Nu skiner solen också. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.