Smått kyligt men soligt

Under natten hade det kommit lite smö, som smalt längs dagen. Ett tag snöade det och solen sken, vilket såg lite konstigt. Det blev en promenad med rullstolen, där det slapp att bllåsa kändes luften smårr kyligt. I lä och solen var det en behaglig värme. 🙂

Nu på dagen kom det att regeringen hade fått sitt godkännande av riksdagen, att restaurangerna ska stänga sina dörrar till den sista maj. Själv tycker jag att det är en ganska tuff åtgärd, men å andra sidan vill man ju inte att Coronaviruset ska spridas såsom i Italien och Spanien. Man får vara glad över att man själv är frisk.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.