Solen och piggade upp mig själv

Solen lyste så härligt på trädgårdsgungan,, det blev en stund som jag och min mor satt i den. Skönt med frisk luft, fast det var bara i solen det var varmt, annars kändes luften rätt kylig.

I några dagar har jag gått smygkikat på Gammaldags pelargoner på Kokkos Trädgårds webbsida. Lite tveksam har jag varit ska jag beställa eller inte, det hade kommit flera sorter än för två år sedan. Då bestämde jag för att pigga upp mig själv o.. beställa en Kronprinsessa Mary

Bilden är lånad från Kokkos Trädgård..

Nu idag har jag Drottning Ingrid. 🙂 Tror att jag ska skaffa en lerkruka till den, på något sätt upplever jag att pelargonerna trivs bättre i dem. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.