Knallar och går

På förmiddagen var det sol men mot eftermiddagen blev vädret mulet och mobilen påstår att det skulle vara plus åtta grader. Jag pratade lite till boendet,fiskarna och blommorna ,mådde bra, en fisk mådde dåligt som jag bad att man skulle ta bort. Sedan fick jag höra att nu släpps inga utomstående in till boendet.

Ja här knallar och går . Det såddes lite ärter och krasse. Nu fick den yngre pelargonen åka ut, vi med mor orkade inte se på den mer. Jag är glad att den äldre Mårbackan mår bra och växer, som snart blir två år. 🙂

Sen pratade jag med några vänner i telefon. Det kom några meddelanden som jag svarade på. Ja jag har varit ganska social. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.