En positiv överraskning

Det närmade sig dagspromenaden, och jag tittade på mina vinterskor som har en dragskedja på sidan. Först gick jag och tog skorna i min hand, satte mig på bänken. Började sätta den högra foten i skon, o. till min förvåning fick jag skon på mig, likadan tur hade jag med den andra. 🙂 ja det var en positiv överraskning både för mig och min mor. Sen fick jag hjälp med dragskedjan. 🙂 Jag kände mig glad när jag fick själv skorna på. 🙂

Solen sken fast inte lika starkt som igår, vinden var aningen svagare nu idag. Bra att få vara ute och få frislt luft. 🙂 Här går det bra, det är bara att ta en dag i taget.

Min pannlugg börjar bli lång igen, måste fundera ut hur jag får håret klippr. Det finns alltid någon lösning. Mot eftermiddagen blev det lite molnigare men solen skiner ibland. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.