Tekniken ersätter inte det sociala

I dagens värld finns det tillgång till social medier och visst är tekniken välutvecklad än för 30 – 20 år sedan. Man kan skypa och chatta som är behändigt och bra. Själv använder jag av de sociala medier för att få synlighet för bloggen.

Det sociala livet utgör en ganska stor del av mig, att man få ringa eller träffa vännerna. Jag är en människa som behöver fysiskt kontakt och närhet, det kan inte någon mobil eller datorn ge mig. Tanken att inte få träffa någon, medan Coronavirus faran är här hos oss i Finland, väckte lite otrygghet i mig. Själv är jag av den åsikten att tekniken ersätter inte det sociala.

Närheten ger oss styrka i svåra situatione. Av andra människor får man stöd och hjälp. Så ta hand om er.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.