Hittat lugnet

Det är sällan jag brukar få panik av något, men nu att höra ordet ”besöksförbud” till boendet som var ett av de nya direktiven så fick mig i panik. Tanken att inte få träffa någon var utanför min bekväma sektor. Ibland tränger svagheten sig fram.

Till all lycka fanns det redan en lösning, och att jag jobbade bara idag. Det var ett faktum att jag tillhörde riskgruppen som inte skulle få böi sjuk. Med lösningen att jag skule flytta till barndomshet, fick mig att känna trygg.

När jag kom hem, packade jag lite saker och kläder med till mina föräldrar, för det blir en oviss tid som vi har framför oss. Nu har jag hittat lugnet i mig. När man är tillsammans så går det bättre

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.