Följer mina känslor

Ibland väljer jag för att dölja en del kommentarer, för att de känns lite si och så o. vet inte hur jag ska ta dem. Menar inget illa men jag gör det som känns bäst och vill bli bemött som en vanlig människa. Tycker om kommentarerna men ibland blir det lite för mycket. Kan hända att jag känner mig besviken efter det som hände i veckan, vet inte även om jag var medveten att det skulle hända någon gång. Men jag följer mina känslor och gör det som får mig att må bra.

Min far körde hem mig till boendet ikväll. Gjorde som vanligt matbeställningen och packade simväskan. Jag menar om det blir förändringar så blir det, man måste försöka leva så normalt som möjligt.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.