Ta det med lugn och inse allvaret

Under de senaste dagarna har nyheterna varit om Coronaviruset,. Det har kommit rekommendationer om att tillställningar över 500 personer och stora händelserna bör ställas in, och det blir till exempel ingen Formel 1 tävling nu när det skulle vara. Man har börjat hamstra wc papper och livsmedel.

Det blir mycket information att ta in, själv tycker jag att man ska ta med lugn och inse allvaret i det hela. Det hjälper inte att få panik. Själv försöker jag undvika stora folkmassor. Bra att det ges information men man ska ta med måtta.

Dagen var solig men det var en kall vind. Skönt med helg, ni ska ha det bra. 🙂 Nu mår jag nog bra. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.