Allt väl med mig och bloggsamarbete

Hej, Jag har inte hunnit blogga, ja jag mår helt okej lite snuva och smått hosta, som inte hindrade mig från att gå till jobbet. Fast det var någon som undrade att jag kunde vara på jobb, snuva är inte en sjukdom vad jag vet. Det är klart att man tänker på när jag har en funktionsnedsättning, borde man kanske vara beskyddande mot mig eller …. något. Ja men allt väl med mig, och jag har ändå en viss arbetsmoral

På eftermiddagen när jag kom hem efter åkturen med Vipparin, tog jag itu med ett bloggsamarbete och fixade annonsen här på bloggen. Ja jag fick ett samarbete med MaskrosStina . Det har jag hållit på med.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.