Hemma hos mig

Jag blev glad när jag fick ett par stickade sockor av assistenten, under dem sattes det SockStop. Sedan tog vi med assistenten itu med akvariepumpen, tid för dammsugning blev det också som var bra. Oftast rör jag mig på golvet som jag gjorde nu också, när akvarielocket med lampan lades tillbaka märkte jag att det ena ljusröret hade gått sönder. Jag pratade med min bror som kom och bytte ljusröret jag hade här hemma, det kändes bra att ha några extra akvarielampor här. Nu är akvariet ren och fin igen. 🙂

Upptäckten av Spinn på några av citrusväxterna var inte roligt. Det blev att växterna doppades i tallsåpvatten. Mor kom på en snabbvisit, det blev en trevlig pratstund.

Dagen var ganska mulen, temperaturen var till och med plus sex grader. Ja hemma hos mig finns det alltid att göra. En bra dag har det varit, mindre med snuva och hosta som gör mig glad. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.