Solig lördag

Det har varit en solig dag. Smått snuvig är jag fortfarande, men i alla fall har det inte blivit värre. Det blev en sväng till Prisma. Jag hittade ett par byxor åt mig.

Vi for med mor via min lägenhet efter hostmedicinen, ifall det skulle behövas. Det är bra att vara förberedd. Ja jag vet ju vad en förkylning kan leda till. Och jag är inte den som klagar bara för att jag har en förkylning. Det är bara att ta det lite lugnare.

Det kändes lite konstigt att se på skidtävlingar på Holmenkollen,. I år hade man förbjudit publiken att komma till själva tävöongsplatsen, på grund av smittorisken av Coronavirus.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.