Vilken morgon!

Känslan när jag hade vaknat och satte mig på köksstolen, välkomnades av två fula silverfiskar på väggen, ja den var inte härlig må jag säga. Morgonen blev lite orolig när människorna kom och gick vid min dörr, jag fick inget lugn med en del morgonbestyr,

Åkturen med Vipparen blev ungefär en halvtimme. Sen när jag kom till jobbet fanns det ingen som kunde hjälpa att ta jackan av mig . På något sätt fick jag fram coccarden i hissen, samtidigt gick bandet av som nyckeln satt i och jag blev med den handen. Körde sen med elrullstolen till arbetsrummet. Tog av mig mössa, halsduken, dragskedjan fick jag petat upp , sen gick jag ner på golvet och tog bort jackan. Det blev lite varmt men jag fick av den. Å vilken morgon! Nå, jag klarade, allt kändes lite mycket just då.

Igår kväll började det snöa, och det kom under natten. Dagen var mulen, kring noll eller någon plusgrad.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.