Lyssnade på kroppen

På eftermiddagen kom jag hem ganska tidigt, som gjorde inget. 🙂 Det kändes skönt med töjning och avslappning på dagens fysioterapi efter morgonens händelse, att kunna varva ner i lugn och ro. Hann också ta emot ett kort samtal när jag låg på golvet, en vän ville veta hur jag hade det. Nå, det var ganska slutet av min terapi, så jag hann byta några ord.

Med tiden har jag lärt mig att lyssna på min kropp, det gjorde jag ikväll och hoppade över trampandet. Det kommer nya och bättre dagar. Jag hann få omkull ett glas som hade lite vatten i, och vattnet kom över gårdagens tidning. Ja, ja sådana dagar kommer ibland, nu har jag lugnat ner mig. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.