Skapade FBgruppen Bloggarna om olika funktionsnedsättningar /funktionshinder

Det blev efter kvällsmaten en skön promenad med grannar och personal. Ställvis var det lite halt att köra med elrullstolen, ibland blev jag tvungen att köra nästan mitt på gatan. Vad det var härligt att se och uppleva skymningen komma först efter klockan sex.

Ja nu ikväll skapade jag en FBgrupp med Bloggarna om olika funktionsnedsättningar/funktionshinder. Gruppens beskrivning lyder såhär: ”Här kan man läsa olika bloggar om funktionshinder. Det här är en plats där man får diskutera om sina egna tankar eller dela av sin blogg ifall man har en. Meningen är att visa ätt livet är värdefull.” Själv hoppas jag att det blir en bra och mångsidig grupp.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.