Gjorde bort mig

På samma gång som jag insåg att jag hade glömt väskan på jobbet, blev det lite att fundera. Själv har jag minnesbilden att jag såg väskan på bordet, som sedan sattes bakom elrullstolen, eller trodde jag det bara? Ja jag gjorde bort mig, märkte der först när mot kom efter mig. Nå, till all lycka har jag bankkortet i mobilfodralet så ingen nöd går på mig. På något sätt känns det lite snopet att glömma väskan.

Just nu känns det att komma till mor och far på fredagarna, sen att få gå och se på allt som börjar att växa. Pelargonerna ser fina ut och verkar må bra. Några små början till skott såg jag på citron trädet. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.