Dags för lite motion

Den här veckan har det blivit mindre motion, när det har varit paus från terapierna. Jag rör ju på mig genom att gå här hemma, men nu har det varit ingen muskelträning eller tänjningar. Samtidigt känns det ganska skönt att få vara helt ledig.

Ikväll tyckte jag att det var dags för lite motion, det är naturligt att jag vill vara mån om min kropp att den ska må bra. Jag gick till Motomeden och fick hjälp med att spänna fast fötterna. När jag trampar strävar jag till en bra och jämn tempo, efteråt ska det kännas att man har tränat. Nu var kvällens tempo ganska bra, det blev 11.9 km. något på 40 min. Nöjd över att det var veckans första pass.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.