Jag kan också, nu kanske

Ibland brukar jag tänka för mig själv, att folk som inte känner mig så har ingen aning om att jag kan vara pratglad eller fjollig liksom alla andra. På dagen blev jag på jobbet fast med min munn med en vän, sen kom jag på att kanske man borde gå upp och vänta på skjutsen hem. Ja jag kan också, även om det kan vara för någon utomstående svårt att förstå när de ser eller hör mig. 🙂

Förra gången när jag försökte beställa BOOTS No7 Beautiful Skin Rapid Spot Rescue , blev det ingenting. Försökte maila och allt jag fick var ett automatiskt mail, börjar misstänka att något lurt ligger bakom saken.

Så ikväll beställde jag på nytt, dock från ett annat ställe. Ja nu kanske får jag det från Amazon. Vill inte bli utan detta, bästa hjälpen mot finnar.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.