Fastlags ärtsoppa

Det blev en kortare arbetsdag och jag slutade redan klockan ett, när vi med mina föräldrar var bjudna till våra vänner på fastlags ärtsoppa. Till min glädje fungerade dagens transport bra från jobbet, och jag var hemma i god tid innan mor och far kom efter mig. Jag hann till och med prata med personalen innan det var dags att fara iväg.

Ja den här ärtsoppan ville jag inte missa, soppan som alltid smakar lika gott och sen Ålands pannkaka till efterrätt. Sedan var det trevligt att få träffa andra vänner som kom och äta ärtsoppa. Mätt blev man, och behövde ingen middag. 🙂

Eftermiddagen var trevlig. Nu medan jag sitter framför datorn, tycker jag om att se på fönsterbrädet med blommorna, det blev ett nytt utseende när de kom högre upp. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.