Tummen upp är ju ett svar?

De svar jag har fått från Facebookgrupperna angående min bok, har varit positiva. Man har lovat ta upp saken till diskussion i gruppen, tyckt att det är fint av mig som har skrivit en bok och lovat återkomma senare.

Nu idag fick jag från ett svenskt organisation (liknande som Eskoo jag hör till), det var bara en tumme upp. Ja det säger mycket och är ju ett svar? Det var inget annat än det. Tolkningen kan vara att det är: ”fint att mig” På något sätt blev allt hängande i luften, jag fick ingen respons . Lite kändes det som om man inte hade tagit mig på allvar. För ett ögonblick hade jag god lust att skriva och fråga vad man hade menat med svaret, självklart gjorde jag det inte,

På ett sätt tycker jag att det var svagt av en organisation, som har med människor med funktionshinder att göra. Det är annat om det är till någon vän man svarar, men är det om något viktigare som saken gäller så borde svaret vara längre. Detta är min åsikt. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.