Gjort allt möjligt

Det var en vanlig måndag, att skolorna hade sportlov märktes det såtillvida att min lunch kom från Korv Görans och sen hade jag ingen vattenterapi. Vädret var mulet och blåsigt, ibland sken solen också.

Vi for med assistenten och handlade till Prisma, bland annat mat som skulle bli lagad idag. Hos mig började vi tvätta och putsa kaffekokaren med ättika. Mor kom på en snabb besök, några lerkrukor hade hon med sig. Jag ville plantera om några blommor, som inte hade hål i krukbottnen. Sen kom en människa och köpte en bok.

Än en gång fick man se när ett apelsin träd, som inte hade bildat nya rötter. Märkligt, kanske nu när det fick en lerkruka, sen lagade vi att blomman kom högre upp på fönsterbrädan med hjälp av en annan kruka. Planterade också om pelargon sticklingarna som var i vattnet. 🙂

Själv tycker jag att det blev bra o. lyfta upp blommorna, gjorde likadant med några andra blommor också. Ja jag har gjort allt möjligt och hade en bra dag.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.