Hur skulle det bli smidigare?

När jag satt idag i Schaumansalen och väntade på att konserten skulle börja. Det är få gånger som salen och Inva-läktaren är fullsatt liksom till dagens konsert. När man köper en biljett med rullstolsplats, på biljettten står ett numer, inne på läktaren är platserna inte numerade. Själv brukar jag ställa rullstolen där det finns rum, så säger mitt sunda förnuft.

Alltid finns det människor som börjar fundera det här med platserna. Enligt mig blir det ibland onödigt komplicerat. Men vad borde man göra? Hur skulle det bli smidigare? Något borde man göra för att kunna undvika sådana situationer, nu nöjde folk med att sitta, även om man inte satt på de numerade plarserna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.