Blomskötsel och bra konsert

Det har varit en regnig dag, påminner nästan en dag i april eller november och flera värmegrader. Här blev det blomskötsel, den gamla blomjorden togs bort från ytan på pelargonerna och citron trädet som byttes ut mot nytt och hade mera näring i sig.

Senare på eftermiddagen var vi med mor och far på konsert med Thomas Enroths orkester, som var slutsåld. Schaumansalens Inva- läktare var full av rullstolar, men alla fick nog plats även om man inte satt på sin plats.

På konserten var bland annat Helen Nyberg och Ami Aspelund. Det var gamla och fina låtar som sjöngs där. Ja det var en bra konsert. 😁

Kram 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.