Söndag och bio

Gårdagens konsert eller Live Opera hette ”Porgy och Bess”, det var mycket fin stycke och musik. Där fanns bland annat låten ”Summer Time” som är väl den mest känd. Jag tyckte om operan, även om den var ganska lång som tog nästan fyra timmar.

Härligt med söndag, morgnarna tycker jag speciellt om när man få gå i pyjamas o. gå i pyjamas och ta en titt på blommorna. Nu tog vi med mor och klippte lite det som var torrt på citron trädet. Redan nu kunde man se lite nytt grönt. Därute var det mulet och senare blev det regnigt.

På eftermiddagen for vi med mor och far på bio, och såg filmen ”Little Women” Det var den andra versionen av samma film som jag har sett. Filmen var nog trevlig, ordningsföljden av händelserna var bara lite annorlunda som man var van vid.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.