Överraskningen lyckades

Ibland känns det roligt att överraska någon. Nu till vändagen beställde jag på Sunds via nätet en bukett med tulpaner till mina föräldrar, och med hemleverans. Mor och far visste ingenting om det, blev häpna men glada när blommorna kom Det var härligt att överaskningen lyckades, jag ville göra lite extra för dem. 🙂

Nu är jag hemma hos mor och far. Pelargonerna verkar att må bra. Citron trädet har fått komma upp i ljuset och är ganska grön.

Förresten jag fick mina matvaror från dagliga verksamhetens kök, av någon anledning hade matbeställningen inte kommit fram. Det var något annar som fattades också, inte bara mina varor.

Solen sken idag, några minusgrader var det.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.