Unnade mig en lugn kväll

Det gråa och mulna vädret verkade hålla i sig också idag, ibland kunde man kanske se någon strimla av solljus bakom molntäcket. Temperaturen har legat vid -0 grader och sen har det blåst också.

Efter en kopp kaffe hade jag lugnat ner mig, kom överens med fysioterapeuten att vi skulle ta det lugnt idag. Kroppen behövde det efter den långa hemfärden, även om jag själv inte hade varit stressad så kunde min kropp reagerat på ett annat sätt. Det blev töjning, avslappning och lite massage för armarna.

Jag blev glad när en i personalen kunde föra mitt paket till posten, för att returnera mobilladdaren, Min brors fru kom och böt färgpatronerna till printern. Och printern började genast att fungera. Jag unnade mig en lugn kväll. Sen fick jag lära en handledare hur min dusch går till. Nu märkte jag att matvarorna inte hade kommit… suck… Får reda ut det i morgon.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.