Mobil och appar

Min mobil orkar jamsa om för lite utrymme i minnet, jag försöker radera bort alla onödiga filer och trots det så kommer jamset gång efter gång. Det kan också hända att det kommer förslag på appar som kunde frigöra utrymme genom att radera, och ikväll fanns några jag använder såsom Storytel och Auto answer. Ja det var bara att installera på nytt då, som kändes smått retfullt, alltså mobil och appar kan reta gallfeber på mig. Det blir nog att köpa ett minneskort, bara jag skulle veta hurudant det ska vara.

Nu till något annat. Tänk att för några dagar sen kunde man se bara små början till rötter på en pelargonstickling, och nu ikväll kunde jag se att rötterna hade blivit större och fler. Helt otroligt. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.