För att vara trygg

Innan min arbetsdag var slut, kom man ner och bad mig att komma till socialens utrymmen o. vänta på Vipparin. För att därute i korridoren var det en drogpåverkad person som var lite oberäknelig, och för att vara trygg. Min arbetskamrat följde mig upp till socialen, och sedan fick jag hjälp när Vipbussen kom. Allt gick bra. 🙂

När jag hade druckit eftermiddagskaffet kom en vän och hälsade på mig. Det blev en trevlig pratstund. Jag uppskattar när hjälpandet i arbetstecken tog slut, istället blev det en vänskap,

Jag fick en blomma men hade ingen lämplig ytterkruka, var just till förrådet och hittade en kruka som passade.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.