Livet får inte vara för lätt

Ikväll hann jag bli glad när den nya mobilladdaren kom på posten, men när förpackningen öppnades märkte vi med personalen att jag hade beställt fel modell. Alltså laddaren passade inte till mobilen, lite snopet kändes det. Sen skulle vi printa ut ett returnerings blankett, nu var jag utan färg i min printer, och det fick bli en av husets. Lite förundran väcktes när jag skulle använda en av husets skrivare, men fick nog sen förståelse. Efteråt gick vi med handledaren in till mig och fyllde i blanketten. Ja livet får inte vara för lätt heller.

Sen satte jag mig ner och beställde en laddare av den rätta modellen. Allt möjligt ska det hända också.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.