Dagens bra saker

Nu hade regnet fått isen på rampen att smälta, antar att man hade gått och väntat på mildare väder. Ja vädret var minsann mildare med plus tre grader och regn, luften kändes på något vis rått.

Kände mig glad när min nya simdräkt passade bra på mig. Min vattenterapi gick bra även om vattnet kändes ovanligt kallt. Sen var det skönt att ta en sväng i bubbel polen och jag flöt så bra, blev en stund i bastun. Efter simhallen for vi med assistenten till Citymarket, när jag behövde lite postgrejor och frimärken.

När vi kom hem hade jag en lapp på min dörr, där en handledare skrev att det hade gått bra att lämna simdräkten till Halpa-Halli. Det kändes bra att det gick så enkelt. Innan vi med min assistent började posta böckerna, märkte jag att de svenskspråkiga började ta slut, klarade nog av denna leverans men måste nog beställa mera böcker. 🙂

Mobilladdaren började sluta att ladda, så jag bad min far att komma med den jag har hos dem. Enkelt när man bor nära varandra. Det var dagens bra saker.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.