Klottigt och halt

Dagen börjjade med bastubad, som kändes skönt. Passade bra när vädret var mulet och grått, så hade det blivit klottigt och halt. Inget att tänka sig att fara ut med rullstolen, det var bäst att hålla sig inne.

Jag fick en ny armbandsklocka från södern som är vattentät, och mycket behaglig att ha på sig. Det märks knappt att klockan är på armen. 🙂

Ja igår kväll delade jag inlägget om boken i olika faceboookgrupper, ibland är det bra med de sociala medierna I morgon blir det att posta lite böcker, om någon undrar ifall tuden blir för lång för mig. Så nej, jag hittar alltid på något att göra. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.