Kort och pelargonerna fick komma upp i dagsljuset

Det har varit mulet väder, i något skede försökte solen skina men efter en stund försvann den bakom molnen. För en stund tog jag ocj roade mig med att skicka några vändagskort på mobilen, kände mig för lat att gå på datorn och ja det gick lika bra göra via telefonen, Skickade några kort, adresserna jag hade i minnet.

På dagen pysslades här om blommorna, och pelargonerna fick komma upp i ljuset. Blommorna såg ganska bra och livskraftiga ut, det långa och tunna utväxten klipptes bort. Jag försökte få bort det som verkade vara smått vingliga, tror att det blir nog bra. Sen blev pelargonerna vattnade. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.