Lyckad onsdag

På morgonens stugmöte togs det bland annat att de som jobbar ska respektera oss, precis som man är och ingen kan förändra en själv. Det är inte heller meningen. Något annat som det pratades om också, var silverfiskar och alla var överens att hett vatten i avloppet hjälper inte. Det måste behandlas på något annat sätt. Själv tyckte jag att det var ett bra möte.

Ja jag hann ju säga att jag inte hade speciella planer för idag, utöver saker jag hade tänkt mig. När jag satt på eftermiddagskaffe i stugköket, kom en vän och överraskade mig, en Runebergstårta hade man med sig. 🙂 Sådana överraskningar är alltid trevliga, sen gick vi in till mig. Det är alltid roligt att träffas och prata. I något skede smygtittade jag på min Fredskalla som såg lite tråkig och ledsen ut, konstaterade att jag inte visste vad jag skulle göra med blomman. Det blev att de bruna och svarta blad togs bort, Sen hittade jag lite nytt blomjord som lades åt växten, efter att den gamla jorden hade tagits bort. Och nu står blomman vid terrasdörren o. får mer dagsljus. 🙂

Det har varit en bra och lyckad onsdag. När man minst anar så kan det hända något roligt. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.