Solig tisdag och provade simdräkten

Nu märks det verkligen att dagarna har blivit längre, det tycker jag att det är härligt. Här blev det en solig tisdag och lite kallare, sådär kring -5, -6 grader. För mig blev det en full arbetsdag, jag hann ikapp med arbetsuppgifterna.

Det var skönt att få komma direkt hem på eftermiddagen, och sådant tycker jag om. När jag kom hem hade paketet med simdräkterna kommit. Efter maten gjorde vi med personalen och grannarna en skön promenad. Vädret kändes skönt och nu blåste det inte, ja tänka sej. 🙂

Kände mig glad då jag fick en möjlighet att kunna prova simdräkten, när jag hade ätit kvällsmål. Provade den större storleken som passade bra åt mig, det var ju bra. Det som skiljer från min gamla simdräkt att den har rem som går över axlarna. I morgon ska jag ta och kolla upp adressen man ska returnera den andra simdräkten till. Det känns bra när nätköpet lyckades. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.