Allt skall testas

Dagen var solig med någon minusgrad, den kyliga vinden gjorde luften kallare. Ja det var bra att klä sig varmt med vantar o. mössa efter simhalls besöket. Min vattenterapi gick bra, efteråt kändes bra att gå en stund i bastun. Det var ganska lugnt i simhallen.

Medan min andra tossa lagades så att skaftet inte skulle vara lös, tog jag o. beställde en ny laddare till mobilen. Ja laddaren hade blivit aningen sned, och vem skulle jag skylla på? jo mig själv. 🙂 Så blev det dags att prova tossorna, allt kändes okej även om de var kanske lite för breda för mina fötter men bättre var de. Sulorna var fortfarande hala och SockStop sattes på. Min assistent sade att jag var en som, inte blir o. grubbla över något inte fungerar. Nej, allt skall testas, alltid går det att fundera på olika lösningar. 🙂

Akvariepumpen blev tvättad som var bra, bara på några veckor hade den blivit smutsig. Ja eftermiddagen var bra igen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.