Är du intresserad att bli en vän inom funktionshinderområdet

Jag vill tipsa om en kurs, ifall du är intresserad av att bli en vän inom funktionshinderområdet.

NU finns en möjlighet för dig att bli frivillig vän i Nykarlebynejden! Vill du veta mer? Kom med på den här kursen som startar nästa vecka, vi behöver just DIG! Anmälan genom länken här 👇 eller genom att ringa ☎️ på nummer 050 4711060.SAMS vänverksamhet vill främja delaktighet i samhället för personer med olika psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar. Som frivilligvän är du en vän, en ledsagare eller en kontakt till samhället för en annan regelbundet under 4-10 h i månaden. De flesta vänparen hittar på något i…arbis.fiBli en frivillig vän inom funktionshinderområdetSAMS vänverksamhet vill främja delaktighet i samhället för personer med…SAMS vänverksamhet vill främja del

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.