Bra kundservice

Jag märkte att det började bli dags och förnya simdräkten. Själv är jag en som vill ta hem och prova kläder. Det är länge sen jag har vågat beställa kläder från nätet. Ofta händer det att jag får se på barnstorlekar eller där det finns centimetermått. Hittade en simdräkt på Halpa-Hallis sida, blev lite tveksam skillnaden mellan två storlekar. Då passade jag på att fråga kundservicen via chatten, där uppmanade man mig att beställa båda två. Och sen kan jag returnera den ena, ja det gjorde jag.

Själv tyckte jag att det var bra kundservice. Får se hur det lyckas med beställningen, måste säga att jag är nog lite spänd.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.