Ändrade planer

Till boendet kom det en ny sjuksköterska som började igår, själv träffade jag människan i morse och verkade trevlig. Jag kände mig trygg när en personal var med och visade mina morgonbestyr. Samtidigt var det trevligt att byta några ord och tankar.

På eftermiddagen blev jag förvånad när man från hjälpmedelscentralen hade varit och bytt ut handtagen på rullatorn. Nu är det stadigt att hålla i. Det blev lite ändrade planer då jag skulle ha träffat en människa, men så blev det uppskjutit.

Annars har jag det bra, har kunnat sätta gårdagens händelse åt sidan, men hoppas att människorna skulle komma ihåg att visa lite respekt för mig o. mitt liv. Av allt skulle jag vilja undvika alla onödigheter.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.