Inte roligt med rullatorns trasiga handtag och bjuden på mat

Det har gått en vecka sen rullatorns handtag blev trasig och gav efter, men nu hade silvertejpen lossnat o. gummit snurrade runt metallhandtaget. Ja det kändes inte roligt, utan lite otryggt och ostadigt. Medan jag satt och väntade på att få handtaget tejpat igen, kom gummit lös. Nu när rullatorns handtag blev tejpat sade handledaren att man tänkte främst på mig, och då fick reglerna vara hurdana de ville.

Senare for jag till min brors, där blev jag bjuden på mat. Roligt att få träffa hela familjen och äta en god makaronlåda. Det var riktigt trevligt att vara där. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.