Skönt med fotvård

Min arbetsdag var bra, datorn fungerade igen och jag kunde laga undan jobb som jag hade legat efter. Nu kom jag ikapp och fick ett rent skrivbord igen, alltid lika skönt.

Hann dricka kaffe även om det blev en längre tur med Vipparin, innan fotvårdaren kom till mig. Det var en bekant till mig som kom och gav fotvård. Sen var det roligt att prata om allt möjligt, medan fötterna blev ompysslade. Fotvården kändes skönt. Råkade avslöja något jag har påbörjat smått med, det gjorde inget när förr eller senare hade det kommit fram. Men jag är så i början, om jag säger att det kanske blir något med dikter.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.