Blåser jämt, omplantering av sticklingarna

Nu börjar jag tycka att det blåser jämt, som gör vädret kyligt även om det är fyra, fem plusgrader dessutom har det varit mulet. På jobbet log jag för mig själv när man inte märkte att jag var på wc, eftersom det fanns ingen elrullstol framför dörren i korridoren. Kom inte mig för att säga att jag hade gått dit. 🙂

Dagens vattenterapi gick bra, till en början var det ovanligt lugnt i simhallen. Efter var det skönt att fara i det varma bubbel polen, slappnade av så att jag flöt upp. 🙂

Här hemma blev det att vi med assistenten planterade mina sticklingar i en ny blomjord. Det var Pelargoner, Murgröna och Åsneöra, nu är det bara och vänta att sticklingarna ska börja växa till sig. 🙂 Sen togs akvariepumpen som var i behov av att putsas. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.