Trevligt när det fanns möjlighet och matlagning

Ja förra inlägget satte jag i samband med när jag instagrammade bilden. Lite kyligare och mulet, runt minus två grader och lite snö hade kommit under natten som gjorde det ljusare.

Nu idag fanns det en möjlighet att fara från boendet ut och äta till Macdonald´s och sen en sväng till Prisma. Vi tog med personalen den manuella rullstolen åt mig, när det var två andra stolar också. Jag åt en osthamburgar Meal, smakade ganska gott när jag själv äter mycket sällan från Macdonald´s.

På Prisma hittade jag ju tossorna, sen köpte jag några blomkrukor o. blomjord. Ja jag vet nog att det är tidigt ännu, men vill vara redo. Dessutom har mina sticklingar fått rötter.

Efter kaffet fick jag hjälp med att sätta broilerlåren i marinaden. Det blev lite olja,peppar, Sweet chili, honung, curry och örtblandning i marinaden. Jag har broilerlåren ännu i ugnen och det blir sallad till. Det var trevligt när möjligheten fanns att fara ut och äta, sen att kunna laga mat. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.