Grått och mörkt

Det har varit grått och mörkt idag, någon slags dis eller dimma var det också med plus tre grader. Helt underligt väder och till kvällen kom regnet. På förmiddagen tvättade jag lite kläder och slappade framför TV:n

På eftermiddagen var jag med min vän o. såg på när JKG övade till danssuppvisningen Aladdin. Det var många människor som var med, både barn och vucna. Ja övningen gick ganska bra tyckte jag. Sen blev det träningsmatch mellan JARO och SJK, första halvleken var ganska bra och sen ett mål på hörna som var lite förvånande men ett snyggt sådan. Så blev det aningen tråkigt när SJK lagade flera mål, JARO tappade spelet och fick inget att fungera.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.