Oj jag hamnade visst på rumpan

Nu har det varit en tid så att handtagets gummi på rullatorn har varit på vippen o. komma lös, och i morse pratade jag med en handledare om det. Ja något borde man göra innan gummit kommer bort och något händer…

På eftermiddagen när jag gick med rullatorn in till mig, råkade det inte bättre än att handtagets gummi kom lös och plötsligt hamnade jag visst på rumpan och tänkte: ”Oj.” Det var ju snyggt när en halvbekant hade kommit o. börjat jobba här på boendet, men det här är livet och lyckligtvis hade jag en personal nära som hjälpte mig.

Ja nu skulle man meddela hjälpmedelscentralen på sjukhuset, och fick inte göra någonting innan dess. Men efter en stund kom man in till mig med silvertejp och tyckte att så kunde jag inte ha det, o. tejpade fast handtaget. Må det vara regler men något borde man få göra, när behovet finns.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.