Skulle bara se efter…

Trodde att jag hade tryckt på något, så att temperaturen på väderleksstationen började och blinka. Jag ville se om det gick att få den återställd genom inställningarna. Plötsligt märkte man att stationen blinkade efter batteri, tja, kanske batterierna i utestationen var för gamla. Själv tyckte jag att det var värt o. testa, gick och skulle bara se efter om det fanns batterier i lådan, visst fanns det. Mitt i allt började vi med assistenten och städa hela lådan.

Sedan började väderleksstationen att fungera, tänk vad bra att byta batterierna. Ja ibland börjar man göra mera än vad man hade menat. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.