Annorlunda torsdag

Det blev nog att meddela till ADB avdelningen angående datorfelet, hoppas att det skulle fungera i morgon. Lunchlistan verkade inte stämma idag heller, hemvårds personalen kom in och frågade vad jag ville ha. Jag valde ärtsoppa, hela veckan har varit märklig o. maträtterna har varit olika från dag till dag.

När Vippari skulle komma och hämta mig så märkte man att skenorna fattades, och chauffören for efter dem. Själv hade jag hunnit komma ut med elrullstolen men for in tillbaks och väntade. På eftermiddagen kom solen fram.

Det gick bra på fysioterapi. Jag kunde till och med vara lite på magen så att fram låren kunde tänjas, ja min kropp börjar vara i bättre skick. Sedan hoppade jag i duschen för att personalen skulle hinna med oss alla i kväll, men jag hade ingenting emot det. Ja det var en annorlunda torsdag.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.