Mulet med en gnutta av solsken

I morse visade temperaturen på plus tre grader, mulet och lite regn kom det när jag körde med elrullstolen in i Vipparin. Jag satte på mig Ecco promenadskor, det var bara in i bilen och ut jag skulle. Tänk att igår dök det upp på Facebooks flöde ett minne för sex år sedan, en bild från mina föräldrars bakgård med en alldeles grön gräsmatta.

Arbetsdagen gick bra. Ibland känns det ganska lätt att träffa någon ny människa liksom jag gjorde när en ny personal från hemvården kom och hjälpte med lunchen. Det känns som om man nästan blir genast bekant.

På eftermiddagen fick man till och med se en gnutta av solsken. När jag hade druckit mitt kaffe förde vi med personalen lådan från Tokmanni som kom i morse in i förrådet. Nu funderar jag på en grej, från posten kom det ett meddelande att jag har fått ett paket till en box vid K – Market. Det här är alldeles nytt för mig, har aldrig förut hämtat ut från en box. Ja det hittas nog en lösning.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.