Trettondagen, och nöjd att få bort alla gamla papper

Trettondagen har varit solig, lite snö hade kommit inatt. Min assistent kom till mor efter mig och sen for vi hem till mig, det var lite saker jag ville få gjort. Började med att sätta det nya täcket o. dyna i min säng med nya sängkläder. Sen gick vi igenom alla mina papper, rensade bort gammalt från 2011 och satte dem i mapparna. Ja det tog sin lilla tid, och att ordna papper är lite tråkigt, men nu är jag nöjd att jag fick bort alla gamla papper.

För en stund sedan var jag i duschen, så nu är det skönt att börja en ny vecka i morgon. Ja jag känner mig nöjd med dagen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.