Raska tag

Jahapp, ikväll lät jag mig inte att vara lat, utan jagade mig till Motomeden för att trampa. Börja ett nytt år med att vara lat skulle inte komma på frågan, så det blev fyra kilometer på 15 minuter. Ja det blev raska tag. 🙂 Jag kände mig rätt nöjd, hoppade sen i duschen före kvällsmålet.

På vägen till lägenheten gick vi med handledaren via förrådet efter mer wc- och hushållspapper, märkte att det började ta slut men det fanns ännu. Medan vi gick därifrån sade man att man aldrig hade tänkt på, hur enkelt det skulle gå att beställa sådana saker som hushållspapper från nätet liksom jag gör. Och lite senare satt jag mig ner o. beställde sånt jag var i behov av.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.