En liten parentes och bra dag

Till en början vill jag börja med en liten parentes, menar inget illa men någon gång räcker min humor inte till alla slags klisternärken på de sociala medier. Jag förstår att man vill vara uppmuntrande, istället känns det ibland lite nervärderande eller att man gör sig till visst tycker jag om att bloggen är omtyckt. Jag är bra på att läsa mellan raderna, och har fått vara lite för mycket med om då man har misstagit sig om min ålder. Nu är jag ledsen men kände att några av dagens kommentarer var för mycket, så jag tog bort dom. De kändes inte okej för min humor.

Idag var det en bra dag, jag var med assistenten och hann göra en hel del Vi var till djuraffären, där jag köpte lite nya fiskar och växter, samtidigt tpg jag ljusrören som var beställda redan före julen. Ja sen blev det att fara hem till mig att fiskarna o. växterna inte skulle frysa, även om därutr var det plusgrader och lite soligt. Vi var noggranna att duscha och sila bort vattnet från djuraffären, jag ville ju inte ha främmande bakterier i mitt nystädad akvarium.

Det blev att vi for med assistenten på pizzabuffé till Mr Banks, nåja, vi var lite olagliga och parkerade bilen på gågatan. En fördel var det med att jag kunde gå in. Pizzabitarna smakade gott efter all julmat. Vi for en sväng till Prisma, det var något jag behövde och fick samtidigy använda mitt presentkort. Och så träffade jag en vän, det var trevligt att träffas. 🙂 Sen kom vi hem till mor och far,

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.